Mentorit

Passiviisen oppimisen sijaan tuemme verkoston ihmisiä luomaan vuorovaikutuksellisia mentorointisuhteita. Mentorit myös kokoavat ja jakavat uutta tietoa verkostolle

Mentorointi

Etsitkö mentoria markkinoinnin alalta? Oletko markkinoinnin osaaja, jolla olisi annettavaa myös muille? MarketingPeople mentorointi tarjoaa mahdollisuuden molemminpuoliseen vertaisoppimiseen sekä osaamisen kehittämiseen. Opettaminen on paras tapa oppia, nyt on sinun vuorosi!

Parhaiden käytäntöjen jakaminen

Haluatko jakaa osaamistasi? Oletko kokenut markkinoija, jolla olisi annettavaa myös muille markkinoinnin osaajille? Uskotko, että parhaat ratkaisumallit kannattaa jakaa myös muiden kanssa? MarketingPeople Mentorointi tarjoaa mahdollisuuden jakaa arvokkaimmat opit myös muiden kanssa.

Löydä avaimia uusien näkökulmien avaamiseen

Markkinoinnin maailma muuttuu jatkuvasti ja parhaiten tässä pärjäävät ne, jotka kykenevät oppimaan uutta ja avaamaan ajatteluaan uusille ideoille. Löytyisikö avaimet uusiin näkökulmiin mentoroinnista?

Yhteinen kiinnostuksen kohde

Meillä on sinulle iloisia uutisia, teillä on varmasti puhuttavaa! Markkinointi on teidän yhteinen juttunne ja asia jossa molemmat haluatte kehittyä. Jaa oppisi ja opi samalla itse. Me uskomme aitoon vuoropuheluun, vilpittömään haluun oppia ja opettaa sekä yhdessä innostumiseen. Olisiko sinun aika osallistua MarketingPeople mentorointiin?

Haluatko mentoriksi?

Etsitkö mentoria?

Tutustu myös näihin

MarketingMind-valmennukset

Valmennuksen keskiössä olet sinä. Autamme raivaamaan mielestäsi kaikki ne asiat, jotka estävät sinua tekemästä vaikuttavaa markkinointia. Aiomme luoda niin selkeyttä kuin uusia ajatuksia markkinointiahdistusta ja -intoa yhtäaikaisesti puhkuvaan mieleesi. Vahvasti osallistava valmennus tähtää niin luovuuden ja oppimisen kehittämiseen kuin opitun jakamiseen ja juurruttamiseen työyhteisöissä.

Lue lisää

MarketingVison-kasvuohjelma

Yrityksen avainhenkilöillä on oltava yhteinen käsitys siitä, mitä tavoitellaan ja mistä kasvu sekä tulos haetaan. Meille markkinointi on sitä miten asiakkaita hankitaan ja pidetään – myös hankalina aikoina. Tähän tarvitaan lähes kaikkia toimintoja. Kun yrityksen tavoitteet, kilpailuetu sekä markkinoinnin johtamisen malli on kirkas kaikille, alkaa yhteispeli toimia eikä energiaa kulu turhaan.

Lue lisää

RespectArvostan-kilpailu

Ilmianna meille vuoden 2020 kasvuteot! Oletko uskaltanut ottaa harppauksia markkinoininssa? Nyt ei etsitä vuoden huipputekoja tai ison budjetin kampanjoita vaan ihmisiä, tiimejä ja yrityksiä, joilla on ollut rohkeus kehittyä, ottaa härkää sarvista ja puskea läpi kasvuun tähtääviä muutoksia. Anna tunnustusta niille, jotka sen ansaitsevat. Ilmoittaudu tai ilmoita ystäväsi mukaan!

Lue lisää