MarketingPeople Stream: Hei boomeri, tätä et ehkä tiennyt nuorisomarkkinoinnista! Case SuperPark.

13.10.2020 – 13.10.2020

Stream 13.10. klo 13-14 teemalla Hei boomeri, tätä et ehkä tiennyt nuorisomarkkinoinnista! Case SuperPark.

Tiesitkö, että Z-sukupolvi on aikamme vaikutusvaltaisimpia kuluttajia? Tämä sukupolvi myös mullistaa tapaa, jolla markkinointia tehdään tulevaisuudessa. Tämä webinaari luo läpileikkauksen siitä, mitä jokaisen markkinoinnin parissa työskentelevän olisi syytä tietää uuden sukupolven kuluttajista sekä siitä, kuinka he muuttavat kaikkien ikäryhmien käyttäytymistä. Tarinan lomassa kuulet case-esimerkkejä ja vinkkejä, joista on hyötyä, vaikka nuoret eivät ole suora kohderyhmäsi tai asiakkaasi ovat yrityksiä.

Streamin asiantuntijana toimii Eija Gerlander, CEO, partner, nuorisomarkkinoinnin ja sosiaalisen median strategi, Bängeri Oy

Eija Gerlander on z-sukupolveen erikoistuneen markkinointitoimisto Bängeri Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Ennen Bängeriä hän vastasi SuperParkin kotimaan markkinoinnista, josta käteen jäi vankka kokemus nuorisobrändin rakentamisesta sekä vaikuttaja- ja somemarkkinoinnista. Eijalla on takanaan vuosikymmenen ura markkinointiviestinnän tehtävissä mainos-, viestintä- ja tapahtumatoimistoissa.

—————————————————————————————–

Olethan jo mukana MarketingPeople -verkostossa? Verkoston jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon streamin aiheesta sekä kutsulinkin suoraan sähköpostiiisi!