ParempiPerjantai

Haluaisitko sinäkin mukaan energisoiviin tapahtumiin muiden markkinoinnin ammattilaisten kanssa?

Mikä ParempiPerjantai?

ParempiPerjantai on vastaisku kasvottomuudelle ja ruudun takana piileskelylle. Ajatuksia vaihtaessa kohtaamisista jää uusia oppeja ja koppeja omaan arkeen. Tapahtumapäivissä ei jumpata istumalihaksia, vaan pureudutaan syvemmälle markkinointiarjen teemoihin ja haastetaan omaa ajattelua dialogin keinoin. Verkostoituminen hoituu luonnollisesti osana osallistavia tehtäviä.

Kenelle ParempiPerjantai on suunnattu?

ParempiPerjantai on avoin tapahtuma kaikille markkinoinnin tekijöille, ja markkinoinnista kiinnostuneille. Markkinointiarki on täynnä kiirettä sekä tulos- ja luovuuspaineita. Annamme mahdollisuuden kohdata vertaisia ja samoista asioista kiinnostuneita yli osasto- ja yritysrajojen. Tuomme yksin markkinointia tekeville kollegoja, inspiraatiota etsiville innostusta ja ideoita sekä jännittäjille rohkaisua – rakkaudesta markkinointiin.

Tätä on luvassa

1. Uusia markkinointikavereita
2. Energiaa arjen työhön
3. Innostavia dialogeja
4. Apua arjen lukkojen avaamiseen
5. Uusia ideoita ja ajattelumalleja
6. Aitoja kohtaamisia

Kurkkaa tulevat tapahtumapäivät

Tapahtumakalenteriin

Ilmoittaudu tapahtumapäiviin

Tutustu myös näihin

MarketingMind-valmennukset

Valmennuksen keskiössä olet sinä. Autamme raivaamaan mielestäsi kaikki ne asiat, jotka estävät sinua tekemästä vaikuttavaa markkinointia. Aiomme luoda niin selkeyttä kuin uusia ajatuksia markkinointiahdistusta ja -intoa yhtäaikaisesti puhkuvaan mieleesi. Vahvasti osallistava valmennus tähtää niin luovuuden ja oppimisen kehittämiseen kuin opitun jakamiseen ja juurruttamiseen työyhteisöissä.

Lue lisää

MarketingVison-kasvuohjelma

Yrityksen avainhenkilöillä on oltava yhteinen käsitys siitä, mitä tavoitellaan ja mistä kasvu sekä tulos haetaan. Meille markkinointi on sitä miten asiakkaita hankitaan ja pidetään – myös hankalina aikoina. Tähän tarvitaan lähes kaikkia toimintoja. Kun yrityksen tavoitteet, kilpailuetu sekä markkinoinnin johtamisen malli on kirkas kaikille, alkaa yhteispeli toimia eikä energiaa kulu turhaan.

Lue lisää

RespectArvostan-kilpailu

Ilmianna meille vuoden 2020 kasvuteot! Oletko uskaltanut ottaa harppauksia markkinoininssa? Nyt ei etsitä vuoden huipputekoja tai ison budjetin kampanjoita vaan ihmisiä, tiimejä ja yrityksiä, joilla on ollut rohkeus kehittyä, ottaa härkää sarvista ja puskea läpi kasvuun tähtääviä muutoksia. Anna tunnustusta niille, jotka sen ansaitsevat. Ilmoittaudu tai ilmoita ystäväsi mukaan!

Lue lisää