Yhteisö – The Heart of the MarketingPeople

Suomen inhimillisin markkinoinnin oppimis- ja tukiverkosto.

Tukea oppimisyhteisöstä ja mentoreista

Vertaistuki ja oppiminen ovat kultaakin kalliimpia. Siksi keräämme digitaaliseen oppimisyhteisöön niin ajankohtaista tietoa kuin markkinoinnin työkalujakin. Tuemme osaajia luomaan keskinäisiä mentorointisuhteita osaamisen tai alueellisen sijainnin mukaan. Ylläpidämme matalan kynnyksen Facebook -yhteisöä, joka keskittyy positiiviseen vertaistukeen ja oppimiseen. Haluamme, että jokainen uskaltaa tuoda omat casensa sparrattavaksi eri kanavissa ja saa niihin tarvitsemaansa tukea.

Apua arkeen striimeistä ja työkaluista

Unohda googlettaminen. Marketing Peoplen tunnin LiveStriimit puristavat asioita ketterästi omaksuttavaan muotoon 8 kertaa vuodessa. Kaikki stiimit tallentuvat oppimisyhteisön käyttöön. Oikotietä onneen ei ole, mutta maailma on täynnä hyviä työkaluja, joilla pystytään helpottamaan markkinoinnin suunnittelua. Keräämme ja kokoamme nämä työkalut jäsenten käyttöön.

Energiaa ParempiPerjantai-tapahtumista ja muista kohtaamisista

ParempiPerjantai on vastaisku kasvottomuudelle ja ruudun takana piileskelylle. Ajatuksia kasvokkain vaihtaessa kohtaamisista jää erilaisia oppeja ja koppeja omaan arkeen. Tapahtumapäivässä ei jumpata istumalihaksia, vaan pureudutaan syvemmälle markkinointiarjen teemoihin ja haastetaan omaa ajattelua dialogin keinoin. Verkostoituminen hoituu luonnollisesti osana työkalujen käytännön työstämistä. Markkinoijien arki on täynnä kiirettä sekä tulos- ja luovuuspaineita. Me olemme kaikki ihmisiä ja siksi tarvitsemme päiviä, joissa poistetaan yksinäisyyttä, ahdistusta ja pelkoa – rakkaudesta markkinointiin.

Tuutko mukaan?

Jätä yhteystietosi ja liity mukaan MarketingPeople-verkostoon. Mahtavaa saada sinut mukaan!

Tutustu myös näihin

MarketingMind-valmennukset

Valmennuksen keskiössä olet sinä. Autamme raivaamaan mielestäsi kaikki ne asiat, jotka estävät sinua tekemästä vaikuttavaa markkinointia. Aiomme luoda niin selkeyttä kuin uusia ajatuksia markkinointiahdistusta ja -intoa yhtäaikaisesti puhkuvaan mieleesi. Vahvasti osallistava valmennus tähtää niin luovuuden ja oppimisen kehittämiseen kuin opitun jakamiseen ja juurruttamiseen työyhteisöissä.

Lue lisää

MarketingVison-kasvuohjelma

Yrityksen avainhenkilöillä on oltava yhteinen käsitys siitä, mitä tavoitellaan ja mistä kasvu sekä tulos haetaan. Meille markkinointi on sitä miten asiakkaita hankitaan ja pidetään – myös hankalina aikoina. Tähän tarvitaan lähes kaikkia toimintoja. Kun yrityksen tavoitteet, kilpailuetu sekä markkinoinnin johtamisen malli on kirkas kaikille, alkaa yhteispeli toimia eikä energiaa kulu turhaan.

Lue lisää

RespectArvostan-kilpailu

Ilmianna meille vuoden 2020 kasvuteot! Oletko uskaltanut ottaa harppauksia markkinoininssa? Nyt ei etsitä vuoden huipputekoja tai ison budjetin kampanjoita vaan ihmisiä, tiimejä ja yrityksiä, joilla on ollut rohkeus kehittyä, ottaa härkää sarvista ja puskea läpi kasvuun tähtääviä muutoksia. Anna tunnustusta niille, jotka sen ansaitsevat. Ilmoittaudu tai ilmoita ystäväsi mukaan!

Lue lisää