6.11. ParempiPerjantai

6.11.2020

Vahvan brändiytimen rakentaminen

Mistä rakentuu sisältä vahva brändi?

Tuntuuko siltä, että markkinoinnin tekeminen on liikaa sisältösuunnitelmaa tai taktisten operaatioiden parissa puuhaamista? Kaipaatko sinä tai organisaatiosi brändin rakentamiseen ydinasioiden kiteyttämistä tai uudistusta?
Silloin tämä ParempiPerjantai on juuri sinulle!

Tällä kertaa ParempiPerjantaissa laitetaan kädet saveen ja työstetään konkreettisesti sisältä vahvan brändin ydinasioita. Tavoitteena on kirkastaa pienryhmissä työkalun avulla organisaation tekijät, jotka saavat sekä työntekijät että asiakkaat sitoutumaan! Etänä toteutettavan työpajan vetää Aava & Bangin asiakkuusjohtaja Hanna-Riikka Ilkka, joka päivittäisessä työssään auttaa asiakkaita ymmärtämään markkinoinnin startegista merkitystä ja mitattavuutta sekä luomaan vahvoja brändejä sisältä ulos.

Ilmoittaudu pian mukaan täältä!

 

Tästä ParempiPerjantaista et taatusti lähde tyhjin käsin, vaan suunnitelmien lisäksi saat myös palautetta, uusia ideoita ja näkökulmia ja osaamista hyödyntää työkalua omassa työssäsi myös jatkossa.

ParempiPerjantai järjestetään 6.11. klo 12-15 etäyhteyksin, joten voit osallistua toimistolta, omalta kotisohvalta tai missä tahansa oletkin. Työstöosuuteen toivomme kuitenkin varauduttavan toimivalla video- ja ääniyhteydellä sekä rauhallisella paikalla. Saat tapahtuman lähestyessä ohjeet etäyhteyteen, tapahtuma ei vaadi ennakkovalmistautumista.

MITÄ: ParempiPerjantai, jossa keskitytään sisältä vahvan brändin rakentamiseen
MILLOIN: 6.11. klo 12-15
MISSÄ: Etänä, kotisohvalla tai toimistopöydän ääressä. Vinkki! Rauhallinen tila auttaa keskittymään työskentelyyn.
ILMOITTAUTUMINEN: https://marketingpeople.fi/parempiperjantai/