Kuinka tuotteistaa ilmaa?

Julkaistu 17.4.2020

ParempiPerjantai just sun kotona! ParempiPerjantai loikkaa verkkoon perjantaina 8.5. kello 12.00-15.00 ja vie sinutkin osaamisen kaupallistamisen äärelle. Kevään ParempiPerjantait on niputettu yhteen ja ne toteutetaan yli paikkakuntarajojen webinaarin muodossa perjantaina 8.5.

Nosta siis jalat ylös ja nauti uusimmasta tiedosta kun ParempiPerjantai TIETO: Kuinka tuotteistaa ilmaa – osaamisen kaupallistaminen valtaa sinunkin kotisi, etätoimistosi tai työpaikkasi! Tarjoamme asiantuntevaa ja innostavaa puhetta sekä napakat yhteiset keskusteluosuudet markkinoinnin uusimmista tuulista.

Markkinoijan työ ei ole vain tuotteista viestimistä, vaan toimivin markkinointi alkaa jo tuotteistusvaiheessa. Suomessa on huima määrä osaamista, vaan sen kaupallistamisessa meillä on vielä paljon kirittävää.

Tapahtuman tarjoaa MarketingPeoplen yhteistyökumppani Aava & Bang Oy ja tapahtuma on sinulle osallistujana maksuton! Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti täältä

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse linkin etäyhteyteen lähempänä tapahtumapäivää. 

Iltapäivän aikana

ParempiPerjantai lähtee tekemään suomalaisista markkinointikansaa! Iltapäivän aikana käymme läpi osaamisen kaupallistamisen parhaat vinkit sekä tuotteistamme askel askeleelta valitsemaasi osaamista yhdessä rennon rivakalla otteella. Vaikka toimimme etänä, pidämme kiinni ParempiPerjantain otteesta. Luvassa siis rennon napakkaa menoa, kättä pidempää omaan työhön sekä yhdessä tekemistä hyvässä porukassa.

12:00 Tervetuloa mukaan! Mikko Kalliola johdattaa ilman tuotteistamisen kultaisiin oppeihin.
13:00 Sitten mennään! Napakka matkaansaattaminen ja osaamisen kaupallistamista käytännössä. Työskentelemme porukassa sekä pienen matkan itsenäisesti.
14:00 Pieni paussi. Ota kuppi kahvia tai teetä. 
14:20 Oppien äärellä. Mitä syntyi ja mitä opimme?
14:40 Miten tästä eteenpäin? Miten jatkat tuotteistamista päivän jälkeen? Miten viet opit käytäntöön?
15:00 Loppusanat. Etäyhteys loppuu, mutta ParempiPerjantai jatkuu juuri sinun suunnittelemallasi tavalla. 

Parhaiten valmistaudut päivään miettimällä jo hieman etukäteen, mitä osaamista haluat lähteä kaupallistamaan. Mitä vielä mietit? Varaa paikkasi ParempiPerjantaissa nyt klikkaamalla tästä!

Tiesithän, että myös kaverisi on tervetullut? 💗

Tiesithän, että MarketingPeople -verkosto on avoin kaikille markkinoinnin mielisille? Meidän matkaan hyppääminen ei edellytä työskentelyä markkinoinnin tehtävissä, sillä me tiedämme markkinoinnin koskettavan kaikkia, niin alan opiskelijoita, asiakaspalvelun ammattilaisia, HR-tehtävien taitureita sekä myynnin mestareita.
Vinkkaa siis tapahtumasta ja MarketingPeople -verkostosta kaverillesi, verkostoon pääsee liittymään täällä.

ParempiPerjantaita innolla odottaen, 
Koko MarketingPeople -tiimi

Psst. Olethan jo ottanut meidät seurantaan Instagramissa ja Facebookissa?