Vaikuta verkostoon!

Julkaistu 8.1.2020

Nyt on sun vuoro vaikuttaa. Mitä MarketingPeople on tulevaisuudessa? Me emme halua enää olla äänessä yksin, vaan me haluamme antaa äänen sinulle. Jaathan ajatuksesi kanssamme!

Arvoisa MarketingPeople -yhteisön jäsen, meillä on sinulle tärkeä tehtävä. Sinä pääset vaikuttamaan siihen, mitä MarketingPeople on tulevaisuudessa. Sinä tiedät, mitä markkinoinnin työtehtävien parissa kamppailu ja onnistuminen vaatii arjessa. Sinä tiedät, mitä markkinoinnin tekijät yhteisöltään kaipaavat. Osaat kertoa parhaiten sen, minkälainen yhteisö tukee markkinoijan työtä. Sinulla on aavistus siitä, miten markkinoija saa uusia ideoita työhönsä.

Tänä vuonna MarketingPeople ei ole enää entisensä, vaan se on entistä parempi. Myös ParempiPerjantait jatkuvat, mutta parempina kuin koskaan.

Me emme halua enää olla äänessä yksin, vaan me haluamme antaa äänen sinulle. Sinä olet #MarketingPeople.

Kerrothan ajatuksesi täällä. Vastaaminen vie aikaasi noin 10 minuuttia ja kysely koostuu viidestä osiosta. Vastaamalla voit jakaa myös kiitoksesi henkilölle, joka on onnistunut työssään markkinoinnin parissa. Katsotaan, saisimmeko yhdessä yllätettyä hänet.

Lämmin kiitos ajastasi ja vastauksistasi!